Welkom op Autopoetscenter.be !

Een jong enthousiast bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan !

Welkom op deze site !

Autopoetsen……

Onze werkruimte (Klik op de afbeelding voor een vergrote versie)Voor de meeste mensen niet bepaald hun allergrootste hobby, veel mensen weten zelfs niet eens dat er professionele bedrijven bestaan voor het poetsen van hun auto. Bij autopoetsen denken mensen vaak aan een zaterdagmorgen waarop men de oude wax weer eens uit de kast haalt om daarna met een oud kapot T-shirt er eens flink tegen aan te gaan.

Hard zwoegen, flink wrijven op die kleine krasjes en daarna met veel moeite de wax eraf halen omdat die er ondertussen al erg vast op zit. Maar na een paar keer wassen en enkele regenbuien later bent u weer terug waar het allemaal begon.

En wat het interieur betreft, even stofzuigen, een beetje cockpit spray…..en klaar. Dit is het beeld wat veel mensen hebben van autopoetsen maar dit is natuurlijk niet te vergelijken met de manier waarop autopoetscenter uw auto onder handen neemt want écht autopoetsen is een vak en gaat veel verder !

De professionele producten, materialen en machines die bij ons gebruikt worden in combinatie met onze professionele werkwijze en kennis van het vak zorgen ervoor dat wij uw auto tot in detail weer in topconditie kunnen brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos bij autopoetscenter !

Op deze website vindt u naast foto’s ook meer informatie over car cleaning en al onze mogelijkheden en werkzaamheden. Wij hopen dan ook dat u deze website rustig door kijkt en dat wij daarna iets voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Het Autopoetscenter Lommel – Limburg