Nanolex ultra glass sealant

Indien gewenst kan autopoetscenter uw autoruiten voorzien van een coating op basis van nano-technology.

Wat is nano-technology?

Nano-technologie begeeft zich op het niveau van atomen en moleculen. In de wereld van de nano-technologie moet men leren denken in zeer kleine dimensies. “Nano” beschrijft in de fysica de miljardste fractie. Een nanometer is dus een miljardste deel van een meter. Op een nanometer kunnen circa 5 tot 10 atomen naast elkaar ondergebracht worden.

Nano-techNano-tech1Nano-tech2

Hoe werkt het?

De nano coatingen bestaan uit nano deeltjes met componenten die zich aan het oppervlak vastbinden en met andere componenten het gewenste effect geven. De deeltjes ordenen zich tijdens de aanbreng op intelligente wijze: de bindende componenten bewegen zich aan het oppervlak, de niet-klevende componenten nemen vlucht via de lucht. Bij deze zelforganisatie ontstaat een ultradunne glasachtige laag die met het oppervlak een homogene verbinding aangaat en zo een extreme duurzaamheid waarborgt.

De “vrij-zicht-oplossing” voor uw auto …
… werd zo ontwikkeld, dat water, vuil, ijs enzovoorts een kleiner contact met de oppervlakte hebben waardoor deze niet meer goed kunnen hechten. Water kan geen (smeer-) film meer opbouwen maar vormt alleen nog maar druppels die bliksemsnel van u autoruiten parelen en daarmee ook het vuil meenemen.

Bevroren ruiten laten zich, door het eenvoudig wegschuiven van de ijslaag,  moeiteloos vrijmaken. IJskrabben wordt overbodig. Ook teervlekken, olie, insecten en plantenhars zijn eenvoudig “alleen met water” te verwijderen. Zelfs in hardnekkige gevallen is het gebruik van chemische- en/of schuurmiddelen niet nodig.

Zekerheid …

Helder en vrij zicht in plaats van slecht zicht.

Opspattend water en vuil van voorliggers of inhalende voertuigen heeft geen invloed meer!

U houdt altijd helder zicht, ook daar waar de ruitenwissers niet kunnen komen. Vanaf ca. 80 km/u is het gebruik van ruitenwissers veel minder nodig.

  • 50 % meer zicht bij natte wegen en regen
  • Aanzienlijke verkorting van de reactietijd
  • Bij 100 km/h meer dan 1 seconde = ca. 30 m kortere remweg
  • Verhoogt uw eigen zekerheid in het verkeer
  • Duidelijk vergroot zichtveld
  • Geeft 12 tot 18 maanden bescherming of 30.000 km

Kostenbesparend :

  • Bespaard ruitenwisser vloeistof
  • Verlengt de levensduur van de ruitenwissers
  • Het product is bestendig tegen de wasstraat

 

Externe video : http://www.youtube.com/watch?v=ELFOKHJrmm4